за менгеме съм, всичко е свалено на един път - полуоска, главина, диск, апарат, носач
Известие
Collapse
No announcement yet.
Чарколяк!
Collapse
X
-
ко говориш ти бре Крис сериозно ли така е запекал......
даваи с горелката ама от разтояние на не много силен огън и да не загрееш до червено диска няма начин след огъня да не падне всъщност има де ама е малко вероятно в момента се предполага че така са раждясали че са станали едно цяли с главината!!!!!!Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщениеКрис полей с кока - кола брат-който не го е пробвал ще устане учуден от ефекта на колата върху ръждата!
Истината е бой, ма много бой с минимум кило и половина чук по диска, там където лежи джантата. Но е най-добре това да се прави, когато всичко си е на място по колата.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Оказа се, че имам четири смукателни и три изпускателни клапана, чисто нови, ама за старите мотори, дето не са с хидравлични повдигачи.
Ако някой е на зор- да свирка!Last edited by mordohy; d.m.y г., 11:50.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Plamen33 Покажи съобщение0893277773 това е номера на Радо мисля че така се казваше блока бил уш перфектен но е без документи ако това е пречка
Мерси за информацията.
Ако става въпрос за Радо от Поморие, много ми е далеч. А си е най-добре наживо да си го видя, да знам дали ми върши работа.
Днес се намери решение, така, че сега вече не търся.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Пробвай при този има 1.7 за части я дава все още цяла ,на летището ми каза чи я е закарал в някакъв склад ,човека не е наясно с колата ,звънях му да го питам за читави амортисиорчета за багажник но от разговора се разбра че иска да я махне колкото се може по бързо
0887508439 за съжеление не знам как се казва.
Comment
-
Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщениенякои не ще ли да ми подари алтернатор от 145 боксерточка
Comment
-
[QUOTE=kolev;982095]много зор ще видиш с него. направи оная работа с резистора в таблото.[/QUOTE
Аз ги оправям с флекса за около 15 минути!
А това с резистора в таблото си е добра екстра отвсякъде.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment